Coatí (género Nasua): pequeño mamífero canoideo omnívoro de la familia de los prociónidos. En la actualidad habitan América desde el sur de Arizona hasta la provincia argentina de Entre Ríos. Fácilmente adaptables al clima mediterráneo y usados como mascotas en Europa se han convertido en una especie invasora. Si usted tiene la oportunidad de abatir alguno, no lo dude!

dijous, 23 de setembre del 2010

DIUMENGE 26 A SA SERRA DES TEIXOS

Encetarem la temporada amb l'excursió estrella de l'any passat. La vàrem fer amb un poc de boira, molt de vent, un poc de pluja i fins i tot una vegada la férem amb un poc de neu. Sempre és guapa, faci bon dia o no. Quan el dia és clar pots veure les dues badies (Palma i Pollença) i fins i tot Menorca, però si no ho és, sempre pots gaudir dels pocs Teixos (Taxus Baccata) que queden a Mallorca. A més és una de les carenes més estretes de Sa Serra i fins i tot escarrufa un poc en els darrers 100 metres abans d'arribar al Coll des Telègraf.

Ruta circular Cúber - Serra des Teixos - Coll des Telègraf - Cuber

Partirem de l'embassament de Cúber per la massificada Ruta de Pedra en Sec com si anàssim al refugi d'Es Tossals però aviat ens desviarem camp a través per dins l'alzinar fins a arribar a dalt. Després baixarem fins a la Font des Noguer i cap a cases s'ha dit. Per començar a fer saliva vos pos un vídeo i unes fotos.

Una panoràmica de Sa Serra des Teixos i es Puig Major


Un tros divertit





Una superproducció de Coatins Productions


Idò això, mos veim aquest diumenge dematí. Mentrestant vayan por la sombra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

anims coatins, amem si cau es 1r: duis metrelletes, escopetes, tiraxinas i b pedres n fa falta ja en trobereu x sa muntanya!
barsukas

Anònim ha dit...

ànims alvaro!!
barsukas