Coatí (género Nasua): pequeño mamífero canoideo omnívoro de la familia de los prociónidos. En la actualidad habitan América desde el sur de Arizona hasta la provincia argentina de Entre Ríos. Fácilmente adaptables al clima mediterráneo y usados como mascotas en Europa se han convertido en una especie invasora. Si usted tiene la oportunidad de abatir alguno, no lo dude!

dijous, 23 de setembre del 2010

Se abre la veda: ¡Viva mi agujero! ¿Quién quiere ser el primero? (Comença la temporada 2010-11)



L'any passat va estar molt bé. El Barça va guanyar la lliga, en Michael Jackson va passar de pedòfil a llegenda, els governs del món es comprometeren a reformar el capitalisme i a minvar el poder dels bancs i el Grup Excursionista dels Coatins va ser fundat com a tal i a més de fer un caramull d'excursions vàrem obrir aquest bloc. Ahí es ná.



Enguany els objectius són tres: fer més excursions que les nou que així un poc de cap me surten que férem l'any passat; tenir el bloc actualitzat, que per peresa o per punkisme vàrem abandonar amb just dues cròniques penjades; i crear un grup i un calendari estable que faci digne dir-mos Grup Excursionista.